Ca värden: 2 gram kolhydrater, 3 gram protein och 10 gram fett per portion med honung.
2 dl hackade hasselnötter
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
1dl sesamfrön
1/ 2 dl hela linfrön
1 msk ekologisk vaniljpulver
1 msk kakao
3 msk kokosfett (som smältes till flytande konsistens)
1 msk honung
1/ 2 dl hela linfrön
1 msk ekologisk vaniljpulver
1 msk kakao
3 msk kokosfett (som smältes till flytande konsistens)
1 msk honung
Blanda ihop allt och fördela på plåt. Sedan rostade jag smeten i mitten av ugnen på 150 grader i 25 minuter.
Nu förvarar jag min granola i denna glasburk från Lagerhouse
Och den fick + + + + + av både mig & barnen när vi toppade vår naturella yoghurt med den nygjorda granolan.. Mums!!
Original receptet kan ni hitta på www.56kilo.se